Tájékoztatjuk, hogy a kártya igénylés iránti regisztrációjával kapcsolatos adatkezelési tájékoztató és a Klubkártyáról szóló Általános Szerződési Feltétel (ÁSZF) elérhető a munkatársaknál továbbá a https://mammamiaclub.hu/aszf weboldalon.

Tájékoztatjuk, hogy a regisztrációs adatlap elfogadásához munkatársunk érvényes fényképes igazolvány (személyi igazolvány, vezetői engedély, útlevél) bemutatását kéri, amellyel igazolja, hogy a fent megadott adatok valósak. Az igazolvány csak az adatok valódiságának ellenőrzésére szolgál, az igazolványt nem másoljuk le, nem szkenneljük, nem tároljuk.

A klubkártya birtokosa a szórakozóhely területére való belépés minden egyes alkalmával köteles az üzemeltetőnek vagy az üzemeltető által megbízott biztonsági szolgálatnak a klubkártyát felmutatni. A klubkártya felmutatásakor az üzemeltető a személyi igazolvány felmutatását kérheti annak céljából, hogy a klubkártya birtoklására való jogosultságot ellenőrizze.

Az Igénylő az Igénylőlap kitöltésével és aláírásával kijelenti, hogy a szórakozóhely házirendjét, az ÁSZF feltételeit, rendelkezéseit és az Adatvédelmi Szabályzatot megismerte, megértette.